BURSA / OSMANGAZİ - Demirtaş İsmail Hakkı Bursevi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

PROBLEM TARAMA ENVANTERİ

Sevgili öğrenciler;

Bu problem tarama listesi siz öğrencilerin belli başlı üzüntülerini, ihtiyaçlarını ve her türlü problemlerini öğrenip sizlere yardım etme amacı ile hazırlanmıştır.

Bu listenin okul çalışmalarınızla hiçbir ilgisi yoktur. Bu bir sınav değildir. Cevaplarınız gizli tutulacaktır. Cevaplarınızda samimi olunuz.

Bu problem tarama listesi üzerine hiçbir işaret koymayınız. Her cümleyi dikkatle okuyunuz.

Eğer o cümlede yazılan husus sizi rahatsız eden bir problem ise cümlenin başındaki rakamı cevap kâğıdında bulunuz.

Bu rakamın yanındaki kutuyu karalayınız. Cümlede yazılan husus sizin için bir problem değilse hiçbir işaret koymadan diğer cümleye geçiniz.

Her bölümden sonra o bölümle ilgili yazılanların dışında varsa diğer problemlerinizi cevap kâğıdının arkasına yazınız.

TEŞEKKÜRLER :)

S. Nur KAHRAMAN

Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman

PROBLEM TARAMA ENVANTERİ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ...