BURSA / OSMANGAZİ - Demirtaş İsmail Hakkı Bursevi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

GRAY TO GREEN

Projemizin amacı sürdürebilirliğin nasıl uygulanabileceğini öğrencilere öğretmektir. Öğrencilerimiz sorumlu üretim ve tüketim, geri dönüşüm ve sıfır atık,yenilenebilir enerji ve yeşil çevre konularında çalışmalar yapacaklardır. Aynı zamanda bu konularla ilgili web 2.0 araçlarını kullanarak bilişim teknolojileri kullanım becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Projemizin ortakları: Demirtaş İsmail Hakkı Bursevi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi (3 Öğretmen,) Ovaakça Ortaokulu (3 öğretmen), Özel Çakır Okulları (1 öğretmen)

Proje Afiş ve Logolarımız

Projemizin panosunu oluşturduk

Aralık Ayı Etkinliklerimiz

Projemizin tanıtım etkinlikleri olarak öğretmen ve öğrencilerimizle afiş ve logo çalışması yaptık. Avatar oluşturmak için anket yaptık ve oy çoğunluğu ile çıkan Pixton programı ile öğretmen ve öğrencilerimiz avatarlarını oluşturdular.

08-02-2022

Öğrencilerle tanışma toplantımız sonunda yaptığımız online kelime bulutu etkinliğimiz

08-02-2022

Ocak ayı konumuz sorumlu üretim ve tüketim ile ilgili "Yeniden Kullanılabilir Ürün"e dikkat çekmek için öğrenciler Bez Çanta tasarladılar.

Yayın: 18.01.2022 - Güncelleme: 27.09.2023 14:45 - Görüntülenme: 345